Home


 Entourage: camping en vakantiehuis

Op camping Entourage wordt u 's morgens gewekt door een prachtig vogelconcert. 's Avonds kunt u de zon onder zien gaan boven de uitgestrekte velden. Er zijn privéplekken en ook op de veldjes is er genoeg ruimte om de rust te ervaren. U kunt gebruik maken van onze picknicktafels en onze vuurplaats. Bij slecht weer is er plek onder het gezellige afdak met de groene chesterfield bank.

Kortom: Ervaar de rust, ruimte, gezelligheid en het comfort op natuurkampeerterrein Entourage aan de J.Buiskoolweg in Vriescheloo/Rhederveld. 


Direct reserveren >

    Camping
 
Ervaar de rust, ruimte, gezelligheid en het comfort op natuurkampeerterrein Entourage aan de J. Buiskoolweg. De enige weg in Nederland met een monumentale status. De camping is vlakbij de vestingstad Bourtange. Met diverse wandel- en fietsroutes kunt u het afwisselende, maar nog onontdekte Oost-Groningse landschap verkennen.
 
Lees meer >

   Recreatiewoning
 
In dit natuurhuisje logeer je in het oude woongedeelte van de voormalige boerderij. Op de begane grond bevinden zich de luxe badkamer met twee wastafels, een douche en een toilet. Ook de twee comfortabele slaapkers zijn op de begane grond. De ene kamer heeft een romantisch tweepersoons hemelbed en de andere is voorzien van twee eenpersoonsbedden.
 
Lees meer >

   Over ons
 
Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. We zijn trots op onze kleinschalige camping. Al vele jaren waren we van plan om de drukke, hectische randstad achter ons te laten. In 2019 is dit gelukt!
 
Lees meer >


Powered by webXpress